Predstava ''Komad'' u Kraljevskom pozorištu Zetski dom
''Komad'' u režija Mirka Radonjića

4. marta

Predstava ''Komad'' u Kraljevskom pozorištu Zetski dom

Predstava ''Komad'' u režija Mirka Radonjića biće izvedena u Kraljevskom pozorištu Zetski dom u srijedu, 4. marta sa početkom u 20 časova.

Riječ je o savremenom domaćem tekstu čiji je autor Stefan Bošković, dok u predstavi igraju  Ivona Čović-Jaćimović, Jelena Nenezić-Rakočević i Žana Gardašević- Bulatović.

''Komad'' je dramski tekst sastavljen od niza snažnih dijaloga i monologa, koji uspijevaju da ispovjednim, ali ne i banalnim tonom,  dotaknu teme sa kojima se savremene žene mogu identifikovati. Bolno preispitivanje  koje se bavi odnosima u braku, karijerama i nasiljem vodi ova tri ženska lika kroz osvještavanje potrebe za samospoznajom.

komad2

Sama predstava kreće sa pozicije tri glumice koje spremaju komad za premijeru, da bi se radnja paralelno razvila i otišla u pravcu njihovog sopstvenog razotkrivanja. Tri različite perspektive, mnoštvo fragmenata različitog intenziteta i pravac u kojem radnja krene, ritmički uklopljeni, prirodno izazivaju potrebu za preispitivanjem sopstvene egzistencije.

Organizovan je besplatan prevoz za publiku iz Podgorice, Nikšića, Budve i Kotora.

Da bi se ostvarila mogućnost prevoza, rezervacija ulaznica se mora obaviti najkasnije dan prije programa do 12h na broj telefona 067 428 655.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.