Da li je ovo najskandaloznija domaća pjesma ikada? (VIDEO)
Milena Ćeranić

Poslušajte

Da li je ovo najskandaloznija domaća pjesma ikada? (VIDEO)

Pjesma koja ovih dana intrigira javnost zbog u najmanju ruku skandaloznih stihova, uzburkala je i psihologe, pjevače, ali i fanove koji se trude da daju adekvatno objašnjenje.

Iako je snimljena prije gotovo tri godine, očigledno su tek sad svi provalili šta Milena Ćeranić pjeva u numeri “Zbog tebe mi prijete”.

Neki od stihova su:

“Zbog tebe mi prijete i otac i brat,

piće i tablete i deseti sprat,

ne idi na moje oči sa njom. vene ću pred svijetom rezati žiletom…

Zora je na satu, modrica na vratu,

Ako mi porušiš san, zbogom, zapaliću stan…”

Aleksandra Radović rekla je u emisiji “Balkanskom ulicom” da se šokirala kada se na audiciji za njenu školu pjevanja osmogodišnja djevojčica predstavila pjesmom Milene Ćeranić “Zbog tebe mi prijete”.

– “Možeš li da mi izrecituješ tekst?” pitala sam je. Onda je ona krenula: “Skočiću sa solitera, isjeći ću vene”, i kako recituje, sve joj više postaje smiješno. Moraš djeci da objasniš da to nije dobro, ali niko to ne radi, u tome je problem. Svi će reći “Ma to svi slušaju, mora da sluša i dijete”. Ma ne mora dijete to da sluša! Ne treba braniti, ali treba im ukazati šta je dobro, a šta nije – dodaje pjevačica, a piše Telegraf.

Tekst je pisao Saša Lazić, a muziku i aranžman Damir Handanović.

Šta vi mislite, da li je ovo najskandaloznija pjesma?

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.