100.000-ti gledalac

Produkcija filma nagrađuje

100.000-ti gledalac "Gorčila" dobija aranžman za dvoje u Splendidu

Trenutno najgledaniji film u Srbiji i Crnoj Gori -“Gorčilo, jesi li to došao da me vidiš?” već za vikend očekuje 100.000 gledaoca u nekoj od bioskopskih dvorana širom Srbije i Crne Gore.

Tim povodom produkcija filma je odlučila da nagradi jubilarnog posjetioca. Srećni dobitnik će osim uživanja u filmu dobiti i priliku da se provede u najreprezentativnijem  hotelu - Splendid u Crnoj Gori, gdje je film prvi put prikazan.
 
Stohiljaditom posjetiocu aranžman za dvoje će biti uručen tokom predstojećeg vikenda na jednoj od brojnih projekcija u Srbiji i Crnoj Gori, piše Informer.
 
Pogledajte i vi tokom vikenda film “Gorčilo” jer pored dobre zabave možete da osvojite i putovanje.

Pogledajte trejler za film:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.