Karirane flanelske košulje
Ilustracija

Morate ih imati

Karirane flanelske košulje

Udobne i tople košulje od flanela idealne su za slojevito oblačenje. Možete da ih kombinujete i sa suknjama, a odlično se uklapaju i sa XXL džemperima. Kombinacija je bezbroj, pa izberite omiljenu!

kosulje

* Košuljicu haljinu, mini dužine, možete da nosite sa grilonkama i kaišem, ali i preko helanki, sa kratkim ili čizmama iznad koljena

* U ovom modelu možete da idete na posao ili u šetnju, zavisi od toga da li je nosite sa blejzerom, prslukom ili kožnom jaknom

* U košulji ispod koje proviruje bijela ili crna majica nećete da ostanete neprimijećeni

* Možete da je kombinujete sa farmerkama, kožnim pantalonama, helankama i štiklama ili patikama

* Zvonasta suknja sa kariranom košuljom i štiklama je dobitna kombinacija za izlazak sa vašim dragim

(novosti)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.