Đukanović se više ne pita ni u DPS-u

Iz SNP-a poručili

Đukanović se više ne pita ni u DPS-u

Premijeru Milu Đukanoviću preče je da se iz fotelje zabavlja i smišlja doskočice o opoziciji nego da rješava nagomilane probleme građana u koje ih je on svojom politikom doveo, kazali su u Socijalističkoj narodnoj partiji SNP.

"Slušajući njegove tirade o tome kako Crna Gora funkcioniše na najbolji mogući način zahvaljujući radu Vlade i njenih ministara, građani bi mogli pomisliti da ne živimo u istoj državi“, ističu u SNP-u. 

Prema njihovim riječima, za premijera Đukanovića od većeg su značaja lokalni izbori po crnogorskim gradovima nego siromaštvo, velika stopa nezaposlenosti, pad životnog standarda i koaliciono partijsko zapošljavanje. 

"Takvo stanje u društvu gore je i od rata, nefunkcionisanja političkog sistema i teških poremećaja koje pominje gospodin Đukanović“, saopšteno je iz SNP-a. 

Kako su naglasili, svjestan toga da ne može da ispuni predizborna obećanja, Đukanović unaprijed smišlja izgovore kako bi opravdao neuspjeh u vođenju ekonomsko-socijalne politike Vlade. 

"Budući da se u toku radnog vremena bavi svime sem onim što mu je u opisu posla, njegov današnji nastup doživljavamo kao panični vapaj još uvijek predsjednika DPS-a sa ciljem pokušaja disciplinovanja njegovih, za sada, 30 poslanika. Zato, jasna poruka – ne pitaš se više ni doma – u DPS-u“, zaključili su u SNP-u.

(CDM)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.