Novak favorit za titulu na Australijan openu
Novak Đoković

Mišljenje posjetioca sajta BBC

Novak favorit za titulu na Australijan openu

Srpski teniser Novak Đoković najveći je favorit za osvajanje titule na Australijan openu, mišljenje je posjetioca sajta BBC, prenosi B92.

Đoković je dobio 53,1% glasova, ispred Endija Marija koji je ubedljivo na drugom mjestu sa 37,6%.

Zanimljivo je da su preostali teniseri u žrebu dobili veoma mali broj glasova.

Na trećem mestu je Tomaš Berdih sa 2,9%, četvrti je Sten Vavrinka sa 2,1%, a iza su Kei Nišikori (2%), Nik Kirjos (1,5%) i Miloš Raonić (0,8%).

Ðoković će se sjutra u četvrtfinalu sastati sa Milošem Raonićem od 9.30 sati po srednjeevropskom vremenu.

Duel Đokovića i Raonića otvoriće noćni program u Rod Lejver areni, nakon što se u dnevnom programu odigraju dva meča ženskog četvrtfinala u kojima se sastaju Venus Vilijams - Medison Kejs i Serena Vilijams - Dominika Cibulkova, odnosno muško četvrtfinale između branioca titule Stanislasa Vavrinke i Japanca Keja Nišikorija.

Ðoković i Raonić do sada su se sastali četiri puta i sva četiri meča dobio je srpski teniser.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.