Lakušić: Prevlaku smo izgubili, Sutorina je obmana građana
Zoran Lakušić

Funkcioner DNP za Kodex

Lakušić: Prevlaku smo izgubili, Sutorina je obmana građana

Priča o Sutorini ne jenjava. Političari različito danima govore o problemu koji je eskalirao potpuno iznenada. Vlast tvrdi da ovdje nema problema te da je Sutorina crnogorska i da će tako ostati. Opozicija, ipak, misli drugačije. Poručuju da je ovo fingiran problem kako bi se, kako ističu, opravdalo gubljenje Prevlake.

Funkcioner Demokratske narodne partije Zoran Lakušić za Kodex kaže da onaj ko ozbiljnije prati politička zbivanja u regionu, lako će zaključiti da je Sutorina, politčka igra koja je unaprijed dogovorena.

"Ovo je fingirano da bi se odvukla pažnja sa Prevlake, koju je aktuelna vlast zbog svoje ne sposobnosti faktički predala Hrvatskoj. Crna Gora je izgubila Prevlaku, a Sutorina je samo obmana građana naše države", tvrdi Lakušič za Kodex.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.