Aksesoar koji ove sezone morate imati
Ilustracija

Zlatne narukvice

Aksesoar koji ove sezone morate imati

S vremena na vrijeme, dok pretražujemo naše omiljene street style sajtove, jedan komad nam privuče pažnju.

Ovih dana, čast je pripala zlatnim narukvicama koje smo vidjeli skoro na svakoj it curi Njujorka, Londona, Milana, Pariza i ostalih modnih gradova! Ovo je aksesoar za kojim su dame poludjele, ako je vjerovati viđenim kombinacijama!

I većina ih nosi u solo varijanti ili u paru sa tanjim, ali takođe zanimljivim narukvicama koje imaju po neki detalj, i to najviše sitne dragulje u jarkoj boji koji kao kontrast izgledaju prilično otmeno i autentično!

Ovaj aksesoar ima moć da nadogradi na jedan trendi način svaku vašu kombinaciju pružajući joj glamurozni vajb. A najbolji dio u vezi ovog aksesoara? Možete da ga nađete u pregršt varijacija: pljosnatu narukvicu, s neobičnom tekstirom, fluidnu, mat, sjajnu, sa prorezima, kopčama, inicijalima, šarom...  

(Elle.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.