Zvijezde koje su sinoć bile najgore obučene u Holivudu (FOTO)
Anđelina Džoli

Loš stajling

Zvijezde koje su sinoć bile najgore obučene u Holivudu (FOTO)

Sinoćna dodjela "Critics choice awards" bila je još prilika da poznate ličnosti zablistaju, ali nisu sve uspjele u tome. Ove dame su razočarale svojim izborom gardarobe, šnimke i frizure.

1) ANDREA RAJZBORO

Vjerovatno najgori izgled večeri. Loš odabir gardarobe upotpunjen je još gorim izorom šminke i frizure.

 

2) MARION KOTIJAR

Francuska glumica rijetko pravi stilske greške, ali ovog puta i ona je imala loš dan. Jednostavnu bijelu haljinu modni kritičari opisali su kao dosadnu i običnu, a izbor frizure i šminke dodatno je pogoršao stvar.

 

3) RIZ VITERSPUN

Opšti utisak je da haljina koju je odabrala Riz izgleda kao haljina za djeveruše. Pogrešan izbor boja i materijala ovu haljinu ne čini ni malo glamuroznom. Riz je imala mnogo boljih izdanja.

 

4) DŽENI SLEJT

Od dužine, do materijala i samog kroja, sve je problematično kada je ova haljina u pitanju. Dužina je prekratka, materijal pogrešan, ali ono što je možda najupadljivije je kaiš koji nikako ne ide uz ovu kombinaciju.

 

5) HENESIS RODRIGEZ

Mlada glumica svako je željela da ostavi glamurozan utisak, ali haljina koju je odabrala nije joj pomogla u tome. Komentari za svijetlo plavu haljinu sa prorezima nimalo nisu pozitivni, a modni srtučnjaci okarakterisali su je kao "loše krojenu spavaćicu".

 

7) ANĐELINA DŽOLI

Anđelinu su često imali priliku da vidimo u haljinama sličnog kroja, ali ovaj put pogrešan izbor materijala i posebno kroja u gornjem dijelu svrstao je na listu najgore odjevenih. Dužina rukava je pogrešna, a svjetlucavi materijal u boji slonove kosti čini da Anželina izgleda starije nego što jeste.

 

8) DŽENIFER ANISTON

Dženifer često na crvenom tepihu i u svečanim prilikama bira muška odijela. To je jedan od trendova koje su ove godine isprtile mnoge njene koleginice, ali Dženifer je ovog puta promašila. Kroj sakoa joj ne pristaje, ali najviše kritika dobila je zbog previše smjelog dekoltea i zlatnog nakita. 

 

9) EJMI ADAMS

Ejmi je kao i Riz odabrala haljinu od materijala koji joj ne pristaje. Problem predstavlja i boja zbog koje glumica izgleda blijedo i ispijeno. Ni izbor obuće nije ništa bolji, pa se čini da su sandale sa šljokicama na visoku štiklu broj manje nego što bi trebalo, piše Ženablic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.