Zimski kaputi za svaku priliku (FOTO)
Ilustracija

Trend

Zimski kaputi za svaku priliku (FOTO)

Često se kaže da je kaput jedna od najvažnijih investicija sezone, a vjerujemo da se i vi slažete s tom konstatacijom. Tokom dugih, hladnih dana, nosite ga svakodnevno i on daje jasnu poruku o vašen stilu i ličnosti. Ali, nema potrebe da brinete da nećete odabrati pravi – donosimo nekoliko opcija koje možete nositi u baš svim prilikama.

 

Vještačko krzno

 

Vještačko krzno

Šik bundica od vještačkog krzna siguran je znak da će vas svi zapaziti i da će vam biti toplo u dugim, hladnim danima. Možete je nositi bukvalno uz sve, a odlična je i za dnevne i za noćne varijante.

 

Reprezentativan kaput

 

Kaput

Investirajte u tzv. reprezentativni kaput koji je dovoljno elegantan da ga nosite na posao, ali i moderan da ga možete nositi vikendom, u slobodno vrijeme. Crno-bijela kombinacija veoma je pametan izbor, jer je možete kombinovati bukvalno sa svim i svačim.

 

Crveni kaput

 

Crveni

Uljepšajte bilo koju prostoriju u koju uđete pomoću divnog kaputa crvene boje. Crvena boja je fantastična, jer privlači pažnju, a i većini žena odlično stoji. Ako ste ikada nosili crveni karmin, onda vam je jasno o čemu pričamo – muškarci neće skidati pogled sa vas!

 

Etno uzorak

 

Etno

Etno uzorak je najbolje kombinovati sa prigušenim, jesenjim bojama (tamno zelena, tamno smeđa, boja cigle itd.). Kaput sa etno uzorkom možete nositi i uz mnoštvo drugih boja i kombinacija, ali bi bilo mudro da izbjegavate crnu boju. Odličan je kako za dnevne tako i za večernje varijante.

 

Visoka kragna

 

Kragna

Kaput sa visokom kragnom je veoma elegantan te odgovara i radnom okruženju, a i subotnjim izlascima. Trenutno su najpopularniji oni u boji kamilje dlake ili blijedo ružičasti. Doduše, nećete pogriješiti ni ako izaberete teget ili sivi kaput sa visokom kragnom – možete ih kombinovati bukvalno sa svim drugim komadima garderobe.

 

Kaput na preklop

 

Preklop

Ukoliko planirate da svakog dana tokom hladnih dana plijenite svojom ženstvenošću i elegancijom, u te svrhe je najbolje koristiti kaput na preklop. On će prekriti suknju, haljinu ili pantalone, a ogromna mu je prednost i što ima pojas.

 

Kaput na duplo kopčanje

 

kopcanje

Popularan je od kada postoji, a u trendu je i ove sezone. Kaput na duplo kopčanje je odličan, jer je istovremeno i elegantan i ležeran. Zaista, ispod njega možete nositi i elegantnu haljinu, ali i sportsku garderobu.

(Minimagazin)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.