Muške modne kombinacije za novogodišnji doček
Ilustracija

Imate dilemu šta da obučete

Muške modne kombinacije za novogodišnji doček

Spremate se za doček Nove 2015, a kao i obično, imate dilemu šta da obučete? Evo nekoliko predloga za vaš novogodišnji outfit.

Spremate se za doček Nove 2015, a kao i obično, imate dilemu šta da obučete? Evo nekoliko predloga za vaš novogodišnji outfit...

Za klub

Ako proslavljate u klubu ili kafani, najprijatnije ćete se osećati u ležernijoj garderobi. Nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za sportski sako, košulju i elegantne tamnije farmerke.

Na otvorenom

Za doček na nekom gradskom trgu ili u snežnom planinskom ambijentu, obavezno izaberite slojevitu, toplu kombinaciju. Akcenat stavite na moderne detalje: šal, kapu i rukavice.

U restoranu/hotelu

Otmen ambijent zahtjeva visoku eleganciju, tako da je dobro skrojeno i elegantno odjelo pravi izbor. Naravno, posebnu pažnju obratite na cipele, kaiš i kravatu.

Kućna žurka

Većina će staru godinu ipak da isprati na kućnoj žurci ili sedeljci sa prijateljima. U tom slučaju obucite komotne farmerke i košulju opuštenijeg kroja i dezena, a stil začinite dobrim raspoloženjem.

 

(Novosti)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.