Modne greške koje muškarci prave!
Ilustracija

Pročitajte u čemu griješite

Modne greške koje muškarci prave!

Sigurni smo da ste nekad napravili neku od ovih modnih grešaka.

Da se to ne bi ponovilo, pogledajte u čemu griješite i kako to popraviti: 

 

Nošenje prevelike ili premale garderobe

Nošenje prevelike ili premale odjeće je ogromna greška u modnoj industriji. Ova greška odaje utisak da niste osvježili garderober od 16. godine ili da ste toliko lenji da probate odjeću, prije nego što je kupite. Odaberite garderobu, koja vam savršeno pristaje, jer će i utisak koji ćete ostaviti na okolinu biti upravo takav – savršen.

 

Neuredna brada

Niko ne voli da neravnomijernu i raščupanu bradu. Obratite pažnju na svoj oblik lica i obrijte se u skladu sa tim. Niko ne voli paperjastu bradu, jer ona rijetko izgleda dobro.

 

Previše boja i različitih tkanina

Ovo predstavlja previše svega, detalja, boja, tkanine. Kombinovanje boja i tkanina u skladu sa sezonom je ključ dobrog izgleda. I nikada nemojte da zaboravite – Manje je više!

 

Čarape i sandale

Kardinalna greška! Ovo je potpuno nedozvoljeno i nikako nije karakteristika stilizovanog muškarca. Nemojte da budete ta osoba u koju će drugi piljiti i pitati se šta sa njim nije u redu.

(Menshealth.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.