Adžić: Možemo napredovati u svakom segmentu
"Lavice"

Crna Gora noćas protiv Slovačke

Adžić: Možemo napredovati u svakom segmentu

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore igraće danas u Osijeku sa Slovačkom utakmicu drugog kola D grupe Evropskog prvenstva, koje se održava u Hrvatskoj i Mađarskoj. Naša selekcija može već večeras da obezbjedi plasman u drugu fazu, zavisno od drugog rezultata u grupi.

“Lavice” su na startu šampionata savladale su Srbiju 22:19, dok je Slovačka poražena od Francuske 21:18.

Meč će početi u 20 sati i 15 minuta, a prenos možete pratiti na TVCG2. U drugom meču naše grupe od 18 sati igraće Srbija i Francuska.

Selektor, Dragan Adžić, kazao je da pored pobjede, koja je bila ubjedljiva zbog načina na koji je ostvarena, ne zbog konačnog rezultata, upozorava da ima stvari koje treba ispraviti.

"Smatram da moj tim može da napreduje u svakom segmentu. Moramo odigrati bolje, ako želimo da savladamo Slovakinje, koje su protiv Francuskinja odigrale odlično", istakao je Adžić.

Čak se i selektor Slovačke Dušan Polož iznenadio partijom koju su pružile njegove izabranice u meču sa Francuskom, koja pretenduje na jednu od medalja.

"Igra u prvom poluvremenu bila je najbolja od kako sam preuzeo reprezentaciju", kazao je Polož nakon poraza.

(RTCG)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.