12 ženskih odjevnih komada koje muškarci ne razumiju
Ilustracija

Slažete li se sa njima?

12 ženskih odjevnih komada koje muškarci ne razumiju

Postoji toliko modnih trendova koje mi žene obožavamo, a muškarci takođe vole da nas posmatraju u takvim izdanjima.

Visoke štikle, mala crna haljina, skinny džins i još mnogo toga. Ali kada je riječ o nekim drugim trendovima, postoje tu velika razmimoilaženja. Žene svakako ne pridaju važnosti muškom mišljenju o odjeći, pa oni neke stvari ipak prećute. Naravno, ako je muškarac zainteresovan za djevojku, tako će i ostati, bez obzira na to šta ona nosi. 

Ipak, evo nekih od najomražnijih modnih trendova, prema mišljenju muškaraca! Da li se možda slažete sa njima? 

Farmerke sa visokim strukom 

Svi znamo da je novi trend u džinsu visok struk, ali one mogu da odaju utisak da vam je zadnjica mnogo veća nego što jeste, ali i da je učini potpuno ravnom. Ipak, šortsevi sa visokim strukom, a naročito oni vrlo kratki, i te kako mogu da im podignu obrvu. 

Platforme 

Nezaobilazna obuća ljeti, koja će vam uvijek donijeti brojne komplimete od drugarca i koleginica. Za muškarce one izgledaju prilično nezgodno. Kao da ste privezale komad drveta na noge. 

Top 

Bilo da je u pitanju majica ili haljina, top uništava obrise vaših grudi, potpuno ih slijepi ili izgledaju kao da vise. Ono što još ne razumiju je zašto ih žene nose, a onda provode cio dan navlačeći ga na gore, jer stalno spada. 

Ugg čizmice 

Muškarci se pitaju da li je to skraćenica od Ugly čizmica? 

Šator haljine 

Oni ne žele ovo čak ni da objašnjavaju, jednostavno im nije jasno kako šator može da se pretvori u haljinu. 

Ultra visoke štikle 

Ako vas bole stopala od njih jer su previsoke i to vas tjera da hodate kao dijete koje tek uči svoje prve korake - nemojte da ih nosite. Previše je čudno, ali i neprijatno svima. 

Tamni karmin 

Nije da muškarci ne vole sam izgled, radi se o tome da ostavljate svuda tragove. 

Suknje sa visokim strukom 

Nemojte da shvatite pogrešno, oni obožavaju te suknje, Radi se o onim modelima suknji koje idu skroz do grudi i čini da izgledate kao da nemate nikakve proporcije na tijelu. 

Mašne u kosi 

Ogromne mašne u kosi? Zaista? Koliko godina punite? 

Helanke 

Ne radi se o tome da ih oni ne vole, već ih uznemirava kamilje stopalo kada se pojavi. Osim toga, helanke mogu biti prilično kul. 

Akrilni nokti 

Muškarci zapravo ne obraćaju pažnju na ženke nokte, ali kad obrate, dugački vještački nokti mogu biti veliki turn off. Nokti treba da budu uredni i njegovani, a lak za nokte naravno da dolazi u obzir. 

Čudne štikle 

Ukoliko niste Lejdi Gaga, nemojte ni da se trudite. 

Izvor: Cosmopolitan.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.