Alesandra Ambrozio i Kim Kardašijan u istim haljinama (FOTO)
Alesandra Ambrozio

Na dodjeli "Latin Grammy“ nagrada

Alesandra Ambrozio i Kim Kardašijan u istim haljinama (FOTO)

Prvo se našla na naslovnici "Voga“, a sada strani mediji prišu o tome kako je počela da postavlja modne trendove.

Naime, jedna od glavnih manekenki Viktorijinih anđela Alesandra Ambrozio je na dodjeli "Latin Grammy“ nagrada nosila istu haljinu kao rijaliti zvijezda Kim Kardašijan u avgustu ove godine na dodjeli MTV video nagrada. 

alesandra1

Teško nam je da povjerujemo u to da bi jedna mankeneka tako zavidne karijere kao što je Alesandra mogla i željela da kopira rijaliti zvijezdu? 

Riječ je Balmani mini haljini različitih kombinacija boja. Dok je Kim nosila crne sandale, Alesandra je uz ovu atraktivnu haljinu odabrala crne Kristijan Labutin salonke, piše super žena.

KIM
 
Koja poznata dama je bolje iznijela ovu haljinu?

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.