Seksi,  vatreno, slatko i crveno
ilustracija

BOJA KOJA OSTAVLJA SNAŽAN UTISAK

Seksi, vatreno, slatko i crveno

Nijedna boja ne ostavlja tako snažan utisak kao crvena. Vatrena je, uočljiva, prava boja samopouzdanja.

Pa ipak, ne može svako dobro da nosi ovu  boju, naročito ako prevladava u odjevnoj kombinaciji.

Ali zato su crveni detalji idealno rješenje za one koji se pomalo boje da eksperimentišu, piše She magazin i Vijesti.

Crveni detalji učiniće svaki outfit pravim “statementom”. Jesen je pravo vrijeme da se obavijete crvenom bojom, jer to i jest prava boja jeseni, a možete birati između mnogobrojnih svijetlih i tamnih tonova. U nastavku je nekoliko naših prijedloga:

Sako

Crveni sako može biti jedini komad “u boji” na vama, a apsolutno će podići kombinaciju. Treba li vam u svrhu poslovnog stila, kombinujte ga s “ozbiljnijim”, crnim pantalonama i decentnim štiklama, a ako ga spojite sa farmericama ili možda šarenom suknjom (koja sadrži crvenu u sebi) izgledaćete vrlo urbano i šik. Samo predlažemo da budete oprezni s ostatkom modnih dodataka, poput torbice, šala i nakita. Ne pretjerujte, to je pravilo, neka sako bude dominantan.

Kaiš        

Kod crvenog kaiš je to što će “razbiti” relativno običnu kombinaciju. Tako vam neće biti ptorebno  puno vremena za outfit, a opet ćete izgledati zanimljivo. Deblji kaiš možete staviti oko struka ako imate  jednostavnu haljinu koju želite da osvježite.

Štikle

Crvene štikle nije potrebno posebno objašnjavati. One su jednostavno  seksi. Idealne su kao šik detalj uz farmerice, ali i kao izazovan detalj uz haljinu. Upečatljive su u svakom slučaju, samo je, naravno, važno da su vam udobne. Ako ne nosite štikle,  možete probati s ravnim cipelama, polučizmicama ili patikama.

Ruž i nokti

Iako se često govori da crveni ruž odgovara samo onima sa  punim usnama ili “vamp” ženama, to jednostavno nije tačno. Sve žene mogu da nose crveni ruž, samo ga treba prilagoditi tenu i usnama. Uz crveni ruž druga šminka dovoljna je maskara i malo rumenila. Crveni ruž je moćan detalj, kao i nokti.

Kaput

Crveni kaput zapravo nije detalj, on je cijeli outfit za sebe. Kombinujte ga pažljivo s ostatkom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.