Londonski ragbisti se obnažili za kalendar
Ilustracija

Sav prihod ide u humanitarne svrhe

Londonski ragbisti se obnažili za kalendar

Igrači londonskog ragbi kluba „Iling treilfajnders“ skinuli su sve sa sebe u humanitarne svrhe i slikali se za kalendar za 2015. godinu

Igrači londonskog ragbi kluba „Iling treilfajnders“ skinuli su sve sa sebe u humanitarne svrhe i slikali se za kalendar za 2015. godinu. Sav prihod od prodaje namijenili su saigraču Džeku Fišviku, koji je poslije povrede na utakmici u martu, ostao paralizovan. Mišićavi ljepotani odlučili su da prodajom kalendara sakupe novac za njegovu rehabilitaciju i oporavak.

ragbi

Za ragbiste nije neobično da budu goli jedni pred drugima. Ali, biti nag ispred objektiva fotoaparata, za njih je bila novina. Ipak, fotosešn je prošao uz mnogo smijeha i ulja za bebe. Ragbista Džejms Lav (27), koga su saigrači prozvali „plavokosa seks bomba“, koji krasi februar, kazao je da je kalendar naišao na dobar prijem, a da su igrači prezadovoljni fotografijama, prenose Novosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.