Pocijepane farmerke: ležerne i elegantne istovremeno
Ilustracija

U trendu

Pocijepane farmerke: ležerne i elegantne istovremeno

"Pocijepane" farmerke su baš šik, naročito kada ih iskombinujete sa modernim kratkim čizmicama i prslukom od vještačkog krzna, za kojim su "poludjele" holivudske dame.

Spremate se za prvi sastanak sa muškarcem iz snova ili žurite na popodnevnu kafu sa drugaricama, a ne znate šta da obučete? Želite da izgledate ležerno, a moderno i seksi? Pravi izbor su "pocjepane" farmerke, koje djeluju baš šik, naročito kada ih iskombinujete sa modernim kratkim čizmicama i prslukom od vještačkog krzna, za kojim su "poludjele" holivudske dame.

Možda ćete u trenutku da se zamislite kakav utisak ćete da ostavite, ali, priznaćete da je ova kombinacija dobitna. Uz moderan kaiš i efektne minđuše, izgledaćete neodoljivo opušteno, a tako zavodljivo...

ELEGANTNO

Pocjepane farmerke ne samo da možete da nosite sa elegantnim blejzerima, košuljama, kaputom i visokim potpeticama, već je to modni imperativ ove sezone. Ovaj neobičan spoj odlično pristaje mladim djevojkama, a naročito se preporučuje modernim i urbanim sredovječnim damama, koje imaju vitak stas i žele da ga istaknu garderobom.

OPUŠTENO

U dnevnoj varijanti i neobaveznim prilikama odaberite "kežual" stil. Uz iscjepane pantalone iskombinujte majicu i sportski sako ili pleteni džemper.

Trend "ripped jeans” odolio je svim modnim promjenama, od 80-tih godina prošlog vijeka, burnih 90-tih, do danas je aktuelan. Dovoljan razlog da odmah krenete u potragu za vašim idealnim iscjepanim farmerkama, ako ih još nemate u garderoberu. Za početak, možda je bolje da se opredjelite za ležerniji "boyfriend" stil, koji ne ističe obline, ali pantalone koje "vise" preko kukova i pocjepani djelovi imaju notu erotičnosti. Hrabrije i super zgodne dame mogu da "uskoče" u uske modele, koji mogu da im budu jak saveznik u zavođenju jačeg pola.

Ako želite da vam noga baš dođe do izražaja, birajte pantalone sa prorezom preko koljena ili na butini.

(kolektiv.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.