Tejlor Svift pokazala stomačić
Tejlor Svift

Prefinjeno i bez pretjerivanja

Tejlor Svift pokazala stomačić

Zvanično najbolje obučena žena svijeta po izboru magazina "Pipl", Tejlor Svift, odlično zna kako da napravi glanicu između izazovnog stajlinga i prostog pretjerivanja. Ona gotovo nikad ne naglašava seksepil na način na koji to čine njene koleginice, već to radi na svoj način.

Pjevačica je uslikana na aerodromu u kežual i veoma zanimljivoj kombinaciji. U dubokim farmerkama sa tregerima, koje je uparila sa visokim štiklama za efekat dužih nogu, Tejlor izgleda kao prava manekenka.

Ona je odlučila da pokaže malo kože, i ovog puta je izbor pao na njen izvajan, ravan stomak.

 

Budući da je ovo kombinacija za svaki dan, a ne za crveni tepih, Tejlor je odlučila da razgoliti samo nekoliko centimetara trbušnjaka iznad pupka.

Odmjerena i uvijek drugačija, Sviftova nastavlja da opravdava laskavu titulu koju joj je nadjenuo magazin "Pipl", piše ženablic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.