Veliki džemperi: Sviđa li vam se novi trend?
Ilustracija

Upečatljivi

Veliki džemperi: Sviđa li vam se novi trend?

Na modnim pistama naročito su se istakli džemperi i to u većim dimenzijama koji svakom stilu daju šik notu. Upečatljivi su u svakoj odjevnoj varijanti kako god da ih iskombinujete.

Pletena odjeća je zaštitni znak mnogih dizajnera u ovo doba godine. Osim što griju, topli komadi mogu učiniti vaš izgled zaista posebnim. Na modnim pistama naročito su se istakli džemperi i to u većim dimenzijama koji svakom stilu daju šik notu. Upečatljivi su u svakoj odjevnoj varijanti kako god da ih iskombinujete. 

dzemper2

Dizajneri su se pobrinuli da zadovolje različite ukuse, tako da ove džempere možete vidjeti u različitim krojevima. Pojedini modeli inspirisani su retro motivima, izgledaju ženstveno i romantično. Velike džempere sa rol-kragnom nosite uz džins ili uske i pantalone ravnog kroja. Naročito su efektni ako su u jačim i vedrim bojama, poput pink, zelene, ljubičaste, žute. 

Modeli sa dugmićima idealni su za slojevite odjevne kombinacije, odlično stoje i preko majice, košulje, tunike, ispod kaputa ili jakne. Veoma su atraktivni i dugački džemperi sa blagom asimetrijom, kao i modeli sa karnerima i štampanim aplikacijama, prenosi super žena. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.