Ovo je jedina stvar koja će vam trebati ove jeseni
Ilustracija

Kaput

Ovo je jedina stvar koja će vam trebati ove jeseni

Uopšte nije bitno šta ste obukli ispod, jer ovo je statement komad koji priča kompletnu priču.

Na početku svake sezone dočeka vas po običaju tona jesenjih trendova i prijedloga, što, priznaćete, može da bude ogroman pritisak na pojedinca, bilo da je modno osvješćen ili bez osjećaja za modu, jer mu se čini da aspolutno nema ništa u svom garderoberu što može da se iskoristi za novu sezonu.

Ako vas ništa ne može umiriti iako znate da vam je pun ormar, vjerujemo da ćete posle ovog posta biti u nirvani, jer ako treba da investirate u neki model ove jeseni, to je onda ovaj: overisize kaput.

Ali ne običan oversize na dugmad, već onaj koji podsjeća na najmekši i najtopliji džemper u koji ćete se ušuškati, i koji ima obavezno vuneni kaiš kojim ćete preklopiti kaput tako da podsjeća na haljinu na preklop.

Ovaj cozy model obožavaju da nose svi sa holivudske A liste, a savršen je način da osvježite svoju garderobu bez potrebe za pljačkanjem banke. Pritom, uopšte nije bitno šta ste obukli ispod, jer ovo je statement komad koji priča kompletnu priču.  

Foto: Zara

Idealan je za svaku priliku...

I možete ga sa svime kombinovati.

Evo kako to radi Kim Kardašijan.

(kolektiv.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.