Nova vlast da se posveti završetku projekata koje smo obezbijedili
Ilustracija

DPS Rožaje

Nova vlast da se posveti završetku projekata koje smo obezbijedili

Na sjednici Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Rožaje, održanoj danas u prisustvu političkog direktora DPS Crne Gore Tarazana Miloševića, razgovarano je o društveno- političkim aktuelnostima u Rožajama i Crnoj Gori i ulozi opštinskog odbora u daljem razvoju rožajske opstine. OO DPS Rožaja je konstatovao i da se problemi u Islamskoj zajednici reflektuju na gotovo sve građane te opštine i šire.

Kako je saopšteno nakon sjednice Oopštinski i mjesni odbori Demokartske partije socijalista su pokazali puno jedinstvo i odlučnost da, kao opoziciona partija, imaju aktivan doprinos u daljem razvoju Rožaja, polazeći od ogromnog povjerenja koje naša politika uživa u cijeloj opštini. 

“Na sjednici je konstatovano da je predhodna lokalna vlast obavila veoma značajan i uspješan posao u procesu razvoja Rožaja i stvorila kvalitetne pretpostavke za dalje unapređenje kvaliteta života u našoj opštini. S tim u vezi, Opštinski odbor je pozvao novo gradsko rukovodstvo da se, umjesto zapošljavanju svojih partijskih pristalica, posvete dovršetku projekata koji će doprinijeti infrastrukturnom i ekonomskom napretku Rožaja, za koji je prethodna vlast, koju je činila naša partija, pripremila kompletnu dokumentaciju”, saopšteno je iz OO DPS Rožaje.

Pored toga na sastanku je potencirano da se insistira na striktnom poštovanju zakona i kada su u pitanju otpuštanja mimo pravila bivših radnika lokalne samouprave, kojoj god partiji pripadali.

DPS Rožaje je konstatovala da se problemi u Islamskoj zajednici reflektuju na gotovo sve građane rožajske opštine i šire. 

“Opštinski odbor je, poštujući autonomiju vjerskih zajednica, naglasio potrebu jednistva Islamske zajednice u Crnoj Gori, konstatujući da naše partijske aktivnosti na bilo koji način nijesu uticale na kreiranje lošeg stanja u toj zajednici, već je odgovornost upravo kod njih. DPS i njen odbor u Rožajama snažno podržavaju građanski koncept našeg društva, vjerujući da će se problemi u IZ mudrošću i strpljenjem riješiti u korist njenih vjernika i društva u cjelini”, zaklučili su iz Opštinskog odbora DPS Rožaje.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.