Đoković u polufinalu protiv Mareja

Pariz

Đoković u polufinalu protiv Mareja

Prvi teniser svijeta Novak Đoković igraće za plasman u polufinale pariskog Mastersa protiv Endija Mareja.

Duel u Bersiju, koji neće startovati prije 19:30, biće njihov 23. u karijeri, a Đoković vodi sa 14:8 u pobjedama.

Ove godine sastajali su se tri puta, a sva tri duela Novak je riješio u svoju korist. Poslednji put je bio uspješniji u Pekingu (6:3, 6:4), prije toga je slavio u polufinalu US Opena (7:6, 6:7, 6:2, 6:4), dok je seriju pobjeda otvorio na mastersu u Majamiju (7:5, 6:3).

Program dana otvaraju Čeh Tomaš Berdih i Južnoafrikanac Kevin Anderson oko 14 sati, nakon tog duela na teren izlaze Kanađanin Miloš Raonić i Švajcarac Rodžer Federere. U posljednjem meču dana sastaće se Španac David Ferer i Japanac Kei Nišikori.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.