Ove zime nosiće se veliki i ženstveni šalovi
Ilustracija

Upečatljiv detalj

Ove zime nosiće se veliki i ženstveni šalovi

Svake sezone dolaze nam novi trendovi, a ova jesen će sigurno ostati upamćena po vrlo upečatljivim detaljima. I to ne samo zbog boja, već i dimenzija, jer je najviše modnih dodataka u L veličini. Tako su se u samom vrhu ove sezone našli ogromni šalovi i ešarpe koji gotovo da podsjećaju na deke.

Dame ih vole zato što su idealni za doba godine kada je preporučljivo slojevito odijevanje. Osim što dobro griju, šalove možete i nositi i vezati na razne načine i sa njima uvijek izgledati posebno. Naime, ovi modeli daju šik notu cjelokupnom izgledu, a prednost je i što se odlično uklapaju uz kapute, jakne, haljine ili jeans.

Kada je izbor velikih šalova u pitanju, uvijek vodite računa i o bojama. Ako ste pristalica ležernijeg odijevanja, onda to mogu da budu modeli u jarkim tonovima ili prošarani upadljivim motivima. Ipak, damama koje naginju prefinjenim i elegantnim kombinacijama, stilisti savjetuju šalove u neutralnim i diskretnim bojama, prenosi Avaz.ba. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.