Jacenjuk pozvao građane da u što većem broju izađu na  izbore
Arsenij Jacenjuk

Opšti izbori u Ukrajini

Jacenjuk pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore

Premijer Ukrajine Arsenij Jacenjuk apelovao je na sve građane s pravom glasa da izađu na opšte izbore u Ukrajini, koji će biti održani u nedjelju, 26. oktobra.

Jacenjuk je naglasio da će u nedjelju glasači u Ukrajini prvi put nakon masovnih protesta u toj zemlji, birati nove predstavnike u parlament, Vrhovnoj Radi, javlja Anadolija.

Istakao je da je cilj Ukrajine integracija sa Evropom kako bi svojim građanima osigurala ljudsko dostojanstvo i pravdu.

Ukrajinski premijer je poručio kako političari u Ukrajini moraju biti svjesni da će biti “izbrisani sa političke scene” ako budu korumpirani i ako ne budu ispunjavali data obećanja.

Na kraju je zaključio da su građani Ukrajine dovoljno informisani i da političare ocjenjuju na osnovu njihovih djela i rezultata rada.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.