Podgoričanka  preminula od posljedica saobraćajne nesreće

Maloljetnik pokosio dvije prolaznice

Podgoričanka preminula od posljedica saobraćajne nesreće

Podgoričanka Olivera Olja Đikanović, medicinska sestra Urgentnog centra, preminula je sinoć oko 22 sata u Kliničkom centru od posljedica saobraćajne nesreće, koja se oko dva sata ranije dogodila u podgoričkom naselju Farmaci.

U udesu je teško povrijeđena njena prijateljica i komšinica Tanja Petković, kojoj su se ljekari do zaključenja novinskih izdanja borili za život.
O detaljima sinoćnje nesreće dnevna štampa piše da je maloljetni L.J. (17) pokosio "golfom 3" Đikanovićevu i Petkovićevu, koje su šetale trotoarom pored puta. Maloljetnik je u udesu zadobio povrede. Nakon ukazane ljekarske pomoći otpušten je kasno sinoć iz KCCG.

Prema prvim podacima nakon nesreće, L J. je zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom po izlasku iz krivine.

Skrenuo je lijevo i udario Petkovićevu i Đikanovićevu, nakon čega su svi završili u njivi, koja se nalazi na oko metar i po niže u odnosu na nivo asfalta. Povrijeđeni su prevezeni u Urgentni centar.

Policija, koja je ubrzo nakon hitne pomoći došla na lice mjesta do kasno u noć radila je uviđaj.

Mještani, koji su se okupili, kazali su da nije prvi put da vozači po izlasku iz krivine zbog velike brzine slijeću sa puta.

"Upozoravali smo nekoliko puta nadležne da postave patrolu ili ležeće policajce, ali do sada, kada su pokošene dvije žene, niko nije reagovao", rekao je jedan od mještana, koji je želio da ostane anoniman.

/Portal Analitika/

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.