Ko se ne bi ovako obukao za posao?
Amal Alamudin

Amal Alamudin

Ko se ne bi ovako obukao za posao?

Novopečena gospođa Kluni je ubrzo poslije završetka medenog mjeseca morala da se vrati na posao. Lijepa Amal je otputovala u Grčku, gdje se sastala sa njihovim ministrom kulture i sporta, Konstantinosom Tasulasom, a za tu priliku je odabrala savršenu poslovnu kombinaciju. Uspješna advokatica tako je samo potvrdila da zaslužno nosi titulu jedne od najbolje obučenih žena svijeta.

Nedugo nakon što je na sajtu advokatske firme obelodanila da je uzela muževljevo prezime, Amal Kluni se vratila svakodnevnim obavezama. I nastavlja da bude idealna inspiracija svim ženama koje žele da budu elegantne i odmjerene.

U svedenoj i sasvim jednostavnoj haljini klasičnog kroja, uspješna poslovna žena je dokazala da vam pretjerani detalji uopšte nisu potrebni. Bež haljina sa zelenim prugama lijepo se uklopila sa zlatnim cipelama sa niskom potpeticom, a od nakita je ponijela samo diskretne minđuše.

Kao prava poslovna žena, Amal je pod rukom nosila veliku fasciklu punu papira i braon, jenostavnu torbu. Poznata mršavica je na sastanak stigla u pratnji manjeg tima, ali su se samo zbog nje okupili fotografi.

(žena blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.