Užasna istina o čuvenoj Birkin torbi
Ilustracija

Na šta se to mušterije žale?

Užasna istina o čuvenoj Birkin torbi

Modna kuća Hermes poznata je po svojim Birkin torbama, ali sada ima jedan veliki problem – mušterije se žale da torbe smrde na mrtve tvorove i marihuanu.

Osoblje zaposleno u radnjama ove kompanije izjavilo je da proces bojenja kože čini da se torbe mirišu na marihuanu svaki put kada su izložene visokim temperaturama, na primjer ljeti u automobilu ili kada dođu u kontakt sa sunčevim zracima. 

Prema navodima jednog izvora, “u brojnim buticima širom Amerike kupci sada vraćaju torbe koje vlasnici šalju nazad u Pariz jer niko ne zna kako da riješi ovaj neprijatan problem”. 

A kolikih je razmjera govori činjenica da je svaka torba ručni rad koji može da dostigne cijenu i do nekoliko desetina hiljada dolara, pa ih u buticima širom svijeta isporučuju u nepredviđenim terminima i ograničenim količinama, stvarajući tako famu i ekskluzivnost. 

Srećom, osim par kolekcija (poput Keli i Elan), sa ostalim kožnim proizvodima sve je u redu, uključujući i torbe od krokodilske kože čija cijena iznosi preko 60 000 dolara, piše Super žena. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.