Samo ona može da ponese ovakvu haljinu
Eva Longorija

Savršena

Samo ona može da ponese ovakvu haljinu

Prelijepa glumica Eva Longorija je na dodeli "NCLR ALMA“ nagrada odabirom upečatljive haljine sa dubokim dekolteom pokazala kako i malo provokatvnija odjevna kombinacija na njoj ne izgleda pretjerano slobodna.

Eva je poznata po svojoj vitkoj liniji, ali i tome da njenom tijelu retko šta ne pristaje. Za ovaj događaj odabrala je Pucijevu haljinu zanimljivog šarenolikog printa u kojoj je glumica izgledala kao egipatska kraljica. 

eva1

Pored odlične haljine koju je nosila, Evu je krasio širok osmjeh, ali i energija kojom je zračila te večeri. Sve ove stvari učinile su da glumica bude zvijezda večeri i pokaže još jednom da nije dovoljno samo biti lijep spolja već morate da imate i nešto u sebi da biste zračili takvom ljepotom.

Cijelu kombinaciju Eva je upotpunila sandalama sa visokom štiklom i vrlo jednostavnim nakitom.

(super žena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.