Ove jeseni ostavite dobar utisak uz „Imperial“, „Please“ i „Dixie“
Ilustracija

Tri nova italijanska brenda na crnogorskom tržištu

Ove jeseni ostavite dobar utisak uz „Imperial“, „Please“ i „Dixie“

Pored prepoznatljivog brenda „Rifle“, u istoimenoj radnji u Tržnom Centru ''Bazar'' u Podgorici, od sada možete naći i tri nova italijanska brenda na crnogorskom tržištu, koja će vas sigurno oduševiti svojim kvalitetom i modernim dizajnom – „Imperial“, „Please“ i „Dixie“.

„Imperial“ ima 35 godina iskustva u modi, a njihovi prozvodi su namijenjeni uzrastu od 18 do 40 godina. Brend je osnovan sa idejom širenja koncepta ličnog stila. Kontinuirani rast kompanije ogleda se u njegovoj modi - funkcionalni stil koji predstavlja ukus za eksperimentisanje - vrijednost izabranu da identifikuje savremenu modu kojoj ovaj brend teži. (www.imperialfashion.com)

Brend „Please“ kombinuje glamur i stil sa posebnim okom za savremene trendove. Zahvaljujući konstantnoj kreativnosti i praktičnosti standarda kvaliteta i cijene ovo je modna marka za mlade žene koje vole da se oblače moderno. „Street wear“ stil koji je inspirisan načinom života nove generacije, kombinuje liniju teksasa, majica, kožnih jakni za svaku sezonu. Sve to čini ovaj brend pogodnim za tinejdžere širom sveta. (www.pleasefashion.com)

Dizajn italijanskog brenda „Dixie“ predstavlja spajanje stila, modnog sadržaja na visokom nivou, pristupačnostih cijena i inovacija iz svijeta modnog dizajna. „Dixie“ je stil života, žene koje nose njihovu garderobu su radoznale, duhovite i pragmatične. One vole da osvježe svoj garderober, da ostanu u toku sa novim modnim predlozima, jer one razumiju jezik mode. (www.dixie.it)

NOVOUPONUDI

Brend “RIFLE” je prepoznatljiv po širokoj i kvalitetnoj ponudi odjeće i aksesoara, dizajnirane prateći posljednje svjetske trendove. Osnovan je 1958. godine i čuven po kvalitetnom i modernom džinsu i svom karakterističnom dizajnu i stilu. Svoj bogati asortiman upotpunjuje i modnim detaljima, kao što su torbe, kačketi, kaiševi i ostalo. Ležeran, umjeren i vedar stil brenda “RIFLE” je namijenjen svim modernim muškarcima i ženama, mladićima, djevojkama i tinejdžerima, koji pored dizajna, drže do kvaliteta garderobe. (http://www.riflejeans.com/)

Ove jeseni ostavite dobar utisak kvalitetnom garderobom novih brendova u butiku „Rifle“.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.