Krzno apsolutni hit ove jeseni
Ilustracija

Must have

Krzno apsolutni hit ove jeseni

Jedan od najvećih trendova ove jeseni je krzno i bilo da se radi o klasičnoj bundi, prsluku ili simpatičnom detalju na kapi, ove sezone bit ćete dobro ušuškani. Krzno se vraća na velika modna vrata, a kao i kad je riječ o stilovima dostupne su najrazličitije varijante.

Takozvani “ulični stil” , na koji se u posljednje vrijeme mnogo polaže pažnje, ne može se zamisliti bez jednog krznenog detalja, a najučestalija je kombinacija sa džinsom. Ravna obuća ili potpetice, teksas jakna ili jednostavna haljina…koji god komad odlučili da ponesete krzno će se sjajno uklopiti. 

(Avaz)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.