Jesu li ovo njene najluđe cipele do sada? (FOTO)
Lejdi Gaga

Pogledajte

Jesu li ovo njene najluđe cipele do sada? (FOTO)

Kontroverzna pjevačica Lejdi Gaga je poznata po tome što obožava čudne cipele. Njena kolekcija obuće vjerovatno spada među najbizarnije na svijetu, ali ovog puta je uspjela da premaši samu sebe. Štikle u obliku maski za lice glava na njenim nogama sve su, samo ne očekivane.

Uvijek svoja: Lejdi Gaga

U prevelikoj majici, koja se našla u ulozi haljinice, i sa potpuno izgrebanim koljenima, Gaga je ponosno prošetala svoje najnovije bizarne cipele koje podsjećaju na venecijanske maske.

Na majici je ispisano "Stefani", a to je pravo ime poznate pjevačice. Po običaju se odlučila za čudnu frizuru, a ovog puta je odabir pao na kovrdžavu crnu periku koju često nosi u posljednje vrijeme. Kao šlag na tortu ovog potpuno neobičnog izdanja došle su "lenonke" i to u sred noći.

Ipak, najveću pažnju su svakako privukle neobične cipele sa visokom štiklom, koje sprijeda imaju crnu venecijasku masku. Ono što je još zanimljivije jeste činjenica da maske imaju ugrađene lampice na mjestima gdje bi trebalo da budu oči.

(ženablic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.