U modi su potpuno providne haljine (FOTO)
Miranda Ker

Novi trend

U modi su potpuno providne haljine (FOTO)

Garderoba, generalno, služi da bi pokrila tijelo. Međutim, u posljednje vrijeme pokrivanje nije u modi, te se poznate ljepotice slobno šetaju skoro potpuno gole. Trend providnih, čipkanih haljina kulminirao je na Nedjelji mode u Parizu, gdje su gotovo sve dame nosile ovakve kreacije. Međutim, postavlja se pitanje - da li se one odlučuju za takve haljine jer su lijepe, ili samo da bi što više pokazale tijelo.

Miranda Ker je, po mišljenju mnogih, na ovogodišnjoj Pariskoj nedjelji mode bila najseksepilnija. Ona se čak dva puta pojavila u providnim crnim haljinama, koje skrivaju samo najintimnije dijelove.

Iako bi većini zvijezda bilo neprijatno da se pojavi samo u bodiju na crvenom tepihu, zanimljivo je da im ne predstavlja nikakav problem da prošetaju u ovakvim haljinama, iako ne prekrivaju ništa više od kupaćeg kostima.

Još jedno jako seksi izdanje izazovne brinete, u haljini koja ovog puta ipak prekriva malo više. Zaista lijepa kreacija prošarana providnim dijelovima i čipkom čini čuda za manekenkin seksepil.

I Kim Kardašijan je rado prihvatila ovaj trend, s tim što se ona odlučila za seksi kombinezon sa istom idejom. Potpuno providna čipka otkriva sve osim dijelova pokrivenih crnim bodijem, a rijaliti zvijezda djeluje jako samouvjereno.

Di-džej Leit Lezark odlučila se za sličan model haljine, a tanak providan materijal koji pda od kukova nadolje ne pokriva ništa.

Istina, ovakve haljine mogu da izgledaju jako lijepo i atraktivno, ali da li ih zvijezde nose zbog toga, ili samo da bi pokazale što više kože. Zapravo, veliko je pitanje da li ovi krojevi uopšte imaju oblik haljine, ili sve više podsjećaju na kupaće kostime.

(ženablic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.