Miranda Ker blistala u maloj crnoj haljini
Miranda Ker

Nedjelja mode u Parizu

Miranda Ker blistala u maloj crnoj haljini

Nedjelja mode u Parizu idealna je prilika da dizajneri pokažu svoje umjeće, ali i manekenke. Čak i one koje su, poput Mirande Ker, bile u publici.

Na reviju kompanije "Luj Viton" australijska manekenka nije došla da bi predstavila modele kolekcije za proljeće/ljeto sljedeće godine, već kao gošća.

Lijepa Miranda je za tu priliku odabrala malu crnu haljinu.

Uprkos tvrdnjama modnih poznavalaca da sa takvom haljinom gotovo da ne možete da pogriješite jer je savršena za sve prilike, o manekenkinom izboru govori se od sinoć.

..

Ocjena većine kritičara jeste da se slavna Australijanka previše slobodno obukla, ali obožavaocima nekadašnjeg "Viktorijinog anđela" to, izgleda, ne smeta.

Takođe, dosta je pohvala stručnjaka na račun čitave manekenkine kombinacije, to jest odabira kožnih helanki, cipela, jednostavnog bež mantila i svijetloplave tašne marke, naravno, "Luj viton".

(RTCG)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.