Najbolje obučena žena svijeta je...
Dženifer Lorens

Po izboru magazina "Glamur"

Najbolje obučena žena svijeta je...

Pored toga što je poznata kao sjajan glumica, Dženifer Lorens se proslavila i kao odličan modni uzor za mlade djevojke. Ona je zvanično najbolje obučena žena po izboru magazina "Glamur". Lijepa glumica rado eksperimentiše sa odjećom, ali je uvijek elegantna i vjerna svom stilu. Ovo su neka od njenih najboljih izdanja.

Na Filmskpm festivalu u Kanu Dženifer je blistala u bijelom slatkom kompletu. Suknju sa visokim strukom i sječeni top potpisuje "Kristijan Dior", a potpuno neočekivan dezen na gornjem dijelu čini da izgleda neobično i sasvim drugačije.

Na "Veniti Fer" zabavi glumica je pokazala kako umije da izgleda jako seksi i da prati posljednje trendove. Ona je bila glavna zvijezda na žurci, a ova "Tom Ford" haljina jedna je od najboljih u kojima se ikada pojavila.

Seksi crvena haljina sa ovogodišnje dodjele Oskara ostavila je jak utisak na sve, a svedeni kroj u kombinaciji sa dijamantskom ogrlicom čine da glumica izgleda kao prava elegantna dama. Naravno, haljina je "Kristijan Dior".

Na pres konferenciji povodom promocije "Američe prevare"pokazala je da i u pantalonama može da bude jako elegantna. Dubok struk i visoke štikle čine da njene duge noge izgledaju još duže, a ovo je još jedan dokaz da crno-bijela klasika nikada neće biti prevaziđena.

Mala crna haljina često je izbor ove ljepotice, ali ta haljina nikad nije sasvim obična. Tako se i ovog puta odlučila za kreaciju sa žutom linijom po sredini, koja unosi malo vedrine i lijepo joj ide uz ten.

Budući da je zaštitno lice "Diora", ne čudi da je često viđamo upravo u kreacijama ove modne kuće. Na premijeri drugog dijela filma "Igre gladi" glumica je nosila njihovu providnu haljinu, koju su mnogi okarakterisali kao pogodak sezone.

Uvijek hrabra i ne bježi od zabavnih eksperimenata, Lorensova se na predstavljanju "Dior" kolekcije za jesen/zimu 2013/14 pojavila u ovako neobičnom izdanju. Aismetrične pantalone i kratki top djelo su "Diora".

I prošle godine je Lorensova bila prava atrakcija na Kanskom filmskom festivalu. U crno-bijeloj izuzetno elegantnoj "Diorovoj" haljini, glumica je odisala elegancijom i sofisticiranošću.

Jedan od trendova koji već godinama ne prestaje, "nude" boja, i Lorensovoj divno priostaje. Ona se odlučila za haljinu ukrašenu svjetlucavim detaljima, i visoke cipele u boji kože.

I naravno, izdanje koje je sve ostavilo bez daha. Na dodjeli oskara prošle godine, Dženifer Lorens je bila prava princeza. U "Dior" raskošnoj toaleti, koja podsjeća na one haljine koje nose "Diznijeve" princeze, njenu pojavu ništa nije moglo da pokvari, čak ni kada se saplela i pala na stepenicama.

(ženablic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.