Lepa Brena povećala grudi! (FOTO)
Lepa Brena

Operacija uradila u Hrvatskoj

Lepa Brena povećala grudi! (FOTO)

Lepa Brena je u svemu skromna i odmjerena, a posljednji primjer na kojem možemo da vidimo njenu umjerenost je povećanje i zatezanje grudi koje je nedavno uradila. Naime, kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, poznata folk pjevačica je nedavno u Hrvatskoj uradila remont svog poprsja i ono što se iz priloženog vidi jeste da izgleda bolje nego ikada.

- Brena je dugo razmišljala o povećanju grudi i nedavno je konačno presjekla i riješila da to uradi. Mnoge njene prijateljice koje su već išle pod nož preporučile su joj jednog ljekara u Hrvatskoj. Iako je imala u planu da operaciju uradi tokom zime, Brena se predomislila, jer joj je se ukazala prilika da sredi grudi tokom boravka u Hrvatskoj, kada je mirovala zbog prijeloma ruke. Konsultovala se i sa svojim ljekarom da li može da uradi taj zahvat i on joj je odobrio - rekao je izvor blizak gazdarici „Grand produkcije“ i dodao da je pjevačica prezadovoljna novim dekolteom.

brena

- Brena je prezadovoljna kako je sve odrađeno i sada sve češće ističe svoj dekolte. Nije pretjerala sa veličinom i zaista joj lijepo stoje. Prija joj kada ovih dana dobije komplimente tipa „izgledaš mlađe nego ikad“ - završava izvor.

Fotoreporter Alo portala uslikao je Lepu Brenu tokom snimanja emisije „Nedjeljno popodne sa Sašom Popovićem“ i tada se uvjerio u navode izvora. Folkerka je blistala u crnom korsetu u kojem je njen dekolte dominirao.
- Ja zaista nisam imala nikakve plastične operacije. Ali nisam rekla da neću. Poslije porođaja, kad se žena širi i rasteže, sasvim normalno je da se sredi - rekla je prije godinu dana folk zvezda i očigledno ubrzo riješila da promijeni izgled.
Redakcija portala Alo je pozvala Brenu kako bi dala komentar na ove navode, ali se do zaključenja broja nije javila na telefon.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.