Pretučen dječak u toaletu škole
Budva

Budva

Pretučen dječak u toaletu škole

Šesnaestogodišnji učenik Srednje škole „ Danilo Kiš“ L. G. brutalno je prekjuče pretučen u toaletu škole, kada ga je izudarao 19-godišnji V. Đ. pesnicama i nogama.

Dječak, koji ima zdravstvenih problema nakon saobraćajnog udesa od prije nekoliko godina, doživio je pravu torturu od nasilnika koji uopšte nije učenik škole, već student, pišu Vijesti.

Roditelji dječaka prebijenog L.G podnijeli su policiji krivičnu prijavu, u kojoj stoji i da je njegov školski drug F.K. (17) čuvao stražu kako neko ne bi ušao u toalet i razdvojio ih.

Svjedok tuče je dijelom i domar, pred kojim je V.Đ, zadao nekoliko udaraca nogom u grudi dječaka. Incident se dogodio 19. septembra oko podne u školi koju pohađa više od hiljadu đaka.

Dječak je policiji ispričao da je nakon odmora na ulazu u školu slučajno V. Đ. zakačio ramenom, a kada ga je on uhvatio za vilicu izvinio se. Tvrdi da ga je ponovo sreo oko podne, te da ga je ovaj prisilio da odu u toalet na spratu da “razgovaraju”.

On je navedo da ga je nasilnik tukao nogama i rukama svuda po tijelu i glavi.

Dječaku su ljekari konstatovali povrede na glavi i grudnom košu.

(CDM)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.