Javnost zgrožena:  Nikada nisu vidjeli mršavije manekenke (FOTO)
Poznata dizajnerska kuća "Armani", našla se na udaru kritika javnosti

Armani na udaru kritika

Javnost zgrožena: Nikada nisu vidjeli mršavije manekenke (FOTO)

Poznata dizajnerska kuća "Armani", našla se na udaru kritika javnosti, nakon njihove nedavne modne revije u Milanu.

Javnost je prosto bila zgoržena nakon revije, navodeći kako nikada nisu vidjeli mršavije manekenke i da im je bilo zlo.

manekenke

Odmah po završetku, publika je i javno komentarisala ovaj posupak italijanske kuće navodeći kako nije humano izgladnjivati djevojke zbog modne revije, prenosi Blic.

manekenka

"Ovo je strašno, inače volim Armani ali manekenke su bile potpuno izgladnjene.", glasio je jedan od komentara, dok je najupečatljiviji bio "Dajte manekenkama nešto da jedu, ovo je žalosno za gledati".

Iz modne kuće se još uvijek nisu oglašavali povodom ove situacije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.