Gužve ispred prodavnica
iPhone 6

U osam zemalja

Gužve ispred prodavnica "Epla": Počela prodaja ajfona 6 (VIDEO)

Dani čekanja i spavanja ispred prodavnica "Epla" isplatili su se onim najupornijim i najvjernijim obožavaocima, koji su među prvima postali vlasnici najnovijeg modela ajfona. Ipak, prvi kupac u australijskom gradu Pertu propisno se osramotio, i to na nacionalnoj televiziji.

Početak prodaje novog ajfona ispred nekih radnji u Australiji bio je prilično haotičan te je, pored velikih gužvi, ispred jedne od njih došlo i do koškanja okupljenih kupaca, pa je morala da interveniše i policija.

Ispred "Eplove" prodavnice u Pertu, novinarka je na izlazu dočekala mladića po imenu Džek koji je cijelu noć proveo u redu kako bi bio prvi kupac ajfona 6 u tom gradu.

On je u prenosu uživo želio da se pohvali svojim novim telefonom, ali je imao problema s vađenjem ajfona iz kutije, a kada je napokon uspio da je otvoriti, telefon mu je pao na ulicu. Iako se propisno osramotio, ajfon je preživio pad.

Prodaja novog modela "Eplovog" telefona počinje danas u osam zemalja, a zbog vremenske razlike, kupci iz Australije, Hong Konga i Japana već su kupili svoje ajfon 6 telefone.

 

 
(Blic)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.