Tejlor Svift najbolje obučena poznata ličnost na svijetu
Tejlor Svift

Ženstvena

Tejlor Svift najbolje obučena poznata ličnost na svijetu

Pop zvijezda Tejlor Svift proglašena je za najbolje obučenu poznatu ličnost godine u izboru magazina Pipl. Mlada pjevačica, koja je prihvatila seksipilniji imidž na crvenom tepihu, našla se na vrhu liste od 10 ikona stila, medju kojima su i Lupita Nijong'o, Dženifer Lopez, Rijana, Ema Stoun i Ema Votson, prenosi Alo.

Posljednje, 10. mjesto, dijele dvije zvijezde u usponu - Kloi Grejs Morec i Kirnan Šipka.
Kako prenosi Rojters, 24-godišnja Svift je svoj stil odijevanja opisala kao "ženstven, izdužen i u stalnom mijenjanju".

tejlor

Prošle godine ovu laskavu titula dobila je zvijezda serije "Skandal" Keri Vošington, koje ovog puta nema na spisku.
Pipl je izabrao i najbolje obučene parove, a to su muzičar Džon Ledžend i manekanka Krisi Tigen, kantri zvijezde Blejk Šelton i Miranda Lambert i voditelj Set Mejers i njegova supruga Aleksi Aše.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.