Bradavice su hit Londonske nedelje mode!
Kristofer Kejn, proljeće/ljeto 2015.

Zaboravite na grudnjak

Bradavice su hit Londonske nedelje mode!

Poslednjeg dana Londonske nedelje mode bilo je mnogo noviteta i originalnih odjevnih kombinacija, a mnogi modeli su nosili odjeću kroz koju im se vide bradavice, pa su tako u nekim slučajevima više došle do izražaja bradavice nego sama odjeća.

Nakon pet dana Nedelje mode i 58 revija, juče se završila Londonska nedelja mode. A kada se prašina slegla i kada su se utisci sabrali, modni kritičari su se složili da su hit sezone bradavice.

Erdemprolee2015

Erdem, proljeće 2015.

Providne bluze, haljine i majice  dominirale su na reviijama sa proljeće/ljeto 2015.

BoraAksuproljeeljeto2015

Bora Aksu, proljeće/ljeto 2015.

U nekim slučajevima bradavice su se samo nazirale, kao što je slučaj kod  „Burberry“ modne kuće, koja je providne majice uparivala sa teksas jaknama, i kod Toma Forda, koji je bradavice modela prekrivao šljokicama.

FjodorGolanprolee2015

Fjodor Golan, proljeće 2015.

Sa druge strane, Kristofer Kejn i Erdem oblačili su modele u izazovne odjevne predmete kroz koje se vidi sve.

Erdemprolee2015

Erdem, proljeće 2015.

Ovaj modni trend samo je još jedan od načina na koji se pomaže kampanji „Free the Nipple“.

KristoferKejn

Kristofer Kejn proljeće/ljeto 2015.

Ova kampanja je pokret koji se bori za jednakost muškaraca i žena, konkretno za to da i žene mogu da šetaju golih grudi, isto kao i muškarci.

(žena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.