Muškarci, odličan džins je pola posla
Ilustracija

Za dobar izgled

Muškarci, odličan džins je pola posla

I muškarci kao i žene moraju obratiti pažnju šta nose!

Budući da današnji džins prikazuju brojne stilove i načine krojenja, dovoljno je da poznajete samo jedan jedini stil koji vam odgovara Ii da ga se pridržavate.

Sitna građa

Imate pileće noge? Mršavi ste i sitni? Istaknite svoju građu uskim, ravnim farmericama, koje prate liniju vaših nogu. Bitno je da farmerice budu savršeno skrojene na zadnjici, jer će to stvoriti iluziju većeg gluteusa. Izbjegavajte ukrase poput šavova na džepovima. Čist i taman džins je najbolji izbor za vitke i mršave momke.

Atletska građa

Ako pripadate grupi momaka, koji su zgodni i atletski građeni, onda bi trebalo da se odlučite za ravno sječene farmerice, koje su pripijene na struku, butinama i gluteusu. Ovakve, uske farmerice, istaći će vaše atraktivno tijelo.

Krupna građa

Kao moćan, krupan muškarac, trebalo bi da se odlučute za farmerice koje su ravno sječene, ali opuštenog kroja. Poluduboke farmerice, koje su sječene tačno na struku, a ne ispod, pravi su izbor za vas. To će vam obezbijediti nekoliko dodatnih centimetara u butinama i gluteusu. Izaberite tamniji džins, što će vam omogućiti da sakrijete koji kilogram viška.


Izvor: menshealth.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.