Ove cipele su hit u  Holivudu
Cipele su proizvod londonskog brenda "Bionda Kastana"

"Bionda Kastana"

Ove cipele su hit u Holivudu

Kejt Bosvort, Eva Mendez, Olivija Palermo, Čeril Kol… sve one "prošetale" su ove cipele. I vjerovali ili ne, čak nije ni riječ o obući nekog poznatog brenda.

Špicaste cipele sa štiklom koje se vezuju oko članka, proizvod su londonskog brenda "Bionda Kastana", a poslednjih mjeseci nosile ih su ih brojne poznate dame.

Kejt Bosvort nosila ih je prilikom predstavljanja svoje aplikacije Style Their, Olivija Palermo kada se fotografisala za naslovnicu "Brajds" magazine, a Šeril Kol u njima je proslavila svoj rođendan.

Lista holivudskih zvezda koje su ove cipele "zaludjele" ne završava se ovde – Lizi Keplan, Ema Roberts, Zoi Saldana… takođe su "pale" na njih.

Cipele

Iako nije baš jasno zašto su se sve holivudske zvijezde i zvjezdice "zalijepile" za ove cipele, koje koštaju 800 dolara (oko 620 eura), barem su proizvedene u različitim bojama, pa će se dame barem malo razlikovati jedna od druge.

Cipele brenda "Bionda Kastana" inače se dizajniraju u Londonu, a prave ručno u Italiji – možda je u tome tajna njihove holivudske popularnosti.

 

(Mondo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.