Napravljena haljina od 50 ajfona (FOTO)
Ilustracija

Da li biste je obukli?

Napravljena haljina od 50 ajfona (FOTO)

Novi model "ajfona" nije uzbudio samo zaljubljenike u tehnologiju, već i modne dizajnere.

HALJINA1

To je svojim primjerom pokazao i izraelski dizajner Eli Tahari, koji je na Njujorškoj nedjelji mode predstavio svoju neuobičajenu kreaciju-haljinu "ukrašenu" sa 50 "ajfona".

Manekenka je nosila haljinu, inače lijepoj i jednostavnog kroja, od posebnog rupičastog materijala, za koji su bili zakačeni telefoni, piše žena blic.

Dizajner je rekao da na ovaj način želi da oda počast čuvenom "ajfonu", te je cijela revija prenošena uživo preko kamera telefona zakačenih na haljini. Tako su gledaoci mogli da vide sve šta se dešava, i to iz svih uglova.

"Gospodina Taharija je inspirisala vizija Stiva Džobsa, i njegov ogroman uticaj na naš svakodnevni život. On smatra da se te dvije stvari poklapaju, te je odlučio da poveže modu i tehnologiju" izjavio je njegov PR.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.