Zablistala na crvenom tepihu (FOTO)
Kira Najtli

Kira Najtli

Zablistala na crvenom tepihu (FOTO)

Kira Najtli (29) zasijenila je sve koleginice na Filmskom festivalu u Torontu.
Poznata glumica je na premijeru svoj filma "Igra imitacija" došla u prelijepoj bijeloj toaleti, neodoljivo podsjećajući na balerinu. Izgledala je elegantno i glamurozno pred fotografima na crvenom tepihu. 
Kira se za ovu priliku odlučila za bijelu haljinu svog omiljenog brenda "Šanel". 

 

Talasasta kosa učinila je da Kira izgleda jako romantično i nježno, a upravo zbog tog idealnog sklopa ona je proglašena najbolje obučenom glumicom na ovogodišnjem festivalu.

Po običaju se odlučila za jaču šminku na očima.

Inače, Kira u novom filmu "Igra imitacija" glumi rame uz rame sa Benediktom Kamberbačom, koji se proslavio kao Šerlok Holms, prenosi Rtcg.

Harizmatična Britanka tumači ulogu Džoane Klark, kriptoanalitičarke koja je bila prava heroina u Drugom svjetskom ratu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.