Provokativnom haljinom pokazala sve svoje atribute (FOTO)
Dženifer Lopez

Dženifer Lopez

Provokativnom haljinom pokazala sve svoje atribute (FOTO)

Pored pjevačice Rite Ore koja je na događaju "Fashion Rocks“ proglašena modnim promašajem, starijia koleginica Dženifer Lopez pokazala je šta znači modni pun pogodak.

Beta/AP

Već smo navikli da latino pjevačicu viđamo u najrazličitijim haljinama koje više otkrivaju nego sakrivaju, ali na neki, samo njoj poznat način, ona uvijek uspije da i najprovokativniju kombinaciju iznese na najpristojniji način.
 

Džej Lo je na crvenom tepihu prošetala u Versaćeovoj kreaciji u kojoj joj je jedna noga bila potpuno otkrivena, dok je druga bila prekrivena dugačkom nogavicom. 

Stajlingom je na najbolji mogući način istakla sve svoje atribute, od izvajanih nogu do dubokog dekoltea koji je naglasila zanimljivom ogrlicom. 

Cijelu kombinaciju upotpunila je crnim salonkama, minimalističkom šminkom i jednostavnom frizurom, piše super žena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.