Ko je blistao a ko podbacio na dodjeli
Kejt Apton

Crveni tepih

Ko je blistao a ko podbacio na dodjeli "Fashion Media Awards" nagrada

Svjetske ljepotice su se ponovo okupile na crvenom tepihu, i to povodom dodjele modnih nagrada "Fashion Media Awards". Manekenke, modeli, ali i glumice koje vole modu uživali su pred blicevima fotografa, i dale su sve od sebe da izgledaju što bolje. Nekima je to pošlo za rukom, a nekima i ne baš.

Kejt Apton je po običaju bila jedna od glavnih zvijezda večeri. Mlada manekenka koja ponosno ističe svoje obline, tako neuobičajene u svijetu mode, ostavila je sve bez daha u prljavobijeloj haljini sa karnerićima. Ona je definitivno bila jedna od onih koje su najsjajnije blistale.

Pridružila joj se i koleginica Alesandra Ambrozio u ultra mini haljinici, sa dekolteom i otvorenim leđima. Zgodna mama je bukvalno blještala u svjetlucavoj haljini sa isto tako svjetlucavim sandalama.

Koko Roša je ponovo dokazala da se zaista razumije u modu. Plavooka ljepotica se odlučila sa svijetlobež komplet koji je otkrio samo nekoliko santimetara stomaka, a šlic se postarao da kombinacija ipak bude provokativna.

Kristi Tarlington, koja spada neđu "originalne fotomodele", zajedno sa Sindi Kraford i Naomi Kembel, pokazala je da godine izuzetno pozitivno utiču na njen stil. Midi haljina hrabrog dezena sa velikim izrezom na grudima možda ne ističe tijelo, ali je svakako jako moderna.

Hejli Boldvin odlučila se za kratku žutu haljinicu, koja svakako jako lijepo stoji na zgodnoj djevojci poput nje. Klasične crne sandale i bijela toprbica lijepo su se uklopile uz dezen na haljini, a da je zauzela ljepšu pozu, mlada Hejli bi izgledala fantastično.

Džesika Hart se nažalost nije najbolje snašla u seksi crnoj kombinaciji. Iako je zamisao bila dobra, nešto se jednostavno nije dobro uklopilo, pa suknja ne laska njenoj figuri a gornji dio izgleda pomalo jeftino.

Mršavica iz klana Kradašijanovih, Kendal Džener, u više navrata je pokazala da se razumije u modu i da zna da se obuče savršeno za svoju građu. Nažalost, ovog puta su rupičaste pantalone bile promašaj, jer ne laskaju njenog građi.

Promašaj večeri je svakako bila Naomi Kembel, na koju godine očigledno ne utiču tako pozitivno kao na Tarlingtonovu. Bar ne što se modnog odabira tiče. Nažalost, u posljednje vrijeme Naomi često umije da nas razočara, ali jedno mora da se prizna - ona je jako hrabra.

(žena blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.