Povratak na modnu scenu
Gven Stefani predstavila novu kolekciju u Njujorku

Gven Stefani

Povratak na modnu scenu

Nakon tri godine odsustvovanja sa scene Gven Stefani je na njujorškoj Nedjelji mode predstavila novu kolekciju za proljeće 2015.

Modeli su na pisti bili okruženi video instalacijom njene dugogodišnje saradnice Sofi Muler.

U svijetlo roze pantalonama iz svog L.A.M.B. brenda, Stefani je rekla novinarima pred početak revije da su joj djeca sada starija i da može da se nosi sa povratkom u svijet mode.

..

Njena kolekcija je u svijetlim i zemljanim bojama i horizontalnim linijama, a naziv joj je "New Nomad" i pokazuje trend za proljeće 2015.

Pjevačica benda "No Doubt" je prikazala i nove cipele i torbe, a ovo je njeno prvo predstavljanje od 2011. 

(rtcg)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.