Haljina za koju su potrebni tijelo i hrabrost (FOTO)
Alesandra Ambrozio

Alesandra Ambrozio

Haljina za koju su potrebni tijelo i hrabrost (FOTO)

„Viktorijin anđeo“ Alesandra Ambrozio, poznata po dugim nogama koje voli da ističe u svakoj prilici, pojavila se u veoma izazovnoj toaleti neobičnog kroja na zabavi magazina "Harper’s Bazaar" i zasjenila prisutne dame.

Supermodel Alesandra Ambrozio pokazala je kako „zamišlja malu crnu haljinu“, pojavivši se u veoma izazovnoj toaleti na zabavi magazina Harper's Bazaar i zasenila prisutne dame, piše Dejli mejl.

Alesandra.jpg
 
Haljinu zbog koje su joj mediji nalijepili etiketu fatalne žene upotpunila je minđušama sa žadom, crvenim karminom i „klač“ tašnom.
 
Alesandra-2.jpg

Lijepa Brazilka i mama dvoje djece, definitivno je potvrdila zašto je jedan od najplaćenijih modela današnjice, prenosi RTS.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.