Pravi hit: Pocijepane bojfrend farmerke
ilustracija

Najaktuelniji model

Pravi hit: Pocijepane bojfrend farmerke

Najtraženije su bojfrend farmerke pocijepane na pojedinim mjestima, koje se odlično kombinuju uz najrazličitije komade odjeće.

Udobna i praktična, odjeća od džinsa odavno je osvojila cijelu planetu i postala nezaobilazna u svim mladalačkim kolekcijama. Iz godine u godinu kreatori se trude da farmerke i jakne obogate neobičnim detaljima, a ove sezone među mladima su pravi hit „rasječeni“ modeli, koji se mogu vidjeti u većini aktuelnih modnih linija. 

Što se krojeva tiče, najtraženije su bojfrend farmerke pocijepane na pojedinim mjestima, koje se odlično kombinuju uz najrazličitije komade odjeće. Odlično se slažu uz obične majice, ali i uz elegantne košulje, uz ravne cipele ili patike kao i salonke sa štiklom. Aktuelne su i uske farmerke sa zakrpama ili pocijepane samo na koljenima, a stilisti uz njih predlažu lepršave tunike ili top-majice. 

U trendu su i modeli od džinsa u drugim bojama, takođe, iscijepani na koljenu ili butinama. Uz ovakve farmerke preporučuje se odjeća mirnijih i neutralnih tonova. 

(B92)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.